Tuesday, February 22, 2011

eeeeeeeeeeee.....seraaaaaammmmm!!!!!!!!

Helo-helo…..shaz in the house..huhu..pada hal everyday in the house..aishh silap..in d campus



Erm anyway lagi 2 ari aku ada test Corporate Finance=ko parat…tapi aku ni asyik dok depan lappy layan blog je keje..nak buat macam mana..dah ini aku suka wat kan.
-
-

Ha kali ni cerita agak best la..ketakutan melanda budak-budak kampus aku buat masa ni la..tepat jam kul7.30pm semasa aku ngah meeting kt bwh blok..(adehh skema la plak)..ader la satu kereta ni lalu..penumpang die adalah lelaki yang alim2.


.kami semua pelik la asal la diorang masuk ke kawasan blok kami..ooo rupanya baru la aku tahu…ada buda kene hysteria…

Macam2 citer gak aku dengar dari kawan-kawan aku..aku tak tau la sama ada ia benar…mungkin sekarang ni ramai sangat student yang suka stay up..sebab tu ada gangguan..ok sambung kt part citer aku tadi..ada budak Nampak CIK CONG

aku malas la nk sebut panjang-panjang kan..seram pulak aku nanti…kang tak pasal-pasal aku pegi lari tido kat bilik member aku…


Biar la…apa yang penting sekarang ni,janganlah sesekali tinggalkan solat..(aishhh dah macam ustazah r pulak)..dan yang penting kuatkan iman di hati….

So…sekia n saja berita mala mini…

2 comments:

  1. Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

    ReplyDelete
  2. Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
    http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

    ReplyDelete

hugs

kerana dirimu cukup sempurna buatku : i Love u so much!