Friday, November 12, 2010

mY fWenZ Lik3 cRazY

kadang-kadang aku ni rajin plak memblog kan diri. yer la nanti dah balik semenanjung mana nak ada masa dengan ni semua. buzy melayan kekasih hati la....ha ni untuk tatapan fwenz2 aku...di alam kampus yang senget berada di atas bukit...huhu

sambil nak tunggu masuk kelas..sempat agy posing.....


dok bertenggek kat tepi jalan...masa ni ngah tengok owang berkayal...anak dara2



ni la kenangan masa aku mula2 di kampus ni..excited tu ambik gbr



ha sape2 nak tau jalan ke kampus aku ni..dah kami posing kat signboard dh nie..



di sini bermula lah perjuangan ku..dan di sini la berakhirnya jalan kakiku..haha


masa ni time aku n fwenz nk lek semenanjung then trserempakla kumpulan kristal di airport..so aper agy.....posing maut la...


ni fwenz aku yang paling kamceng kat cni...die memang sengal..dn gelaran yang aku bagi kat dia.."moyang"



gambar ni di ambil ketika masing2 tnggu nak masuk kelas multimedia...tapi kami bukan kos tu..subjek minor jer...

time to shopping babe.....ahakz

kalau yer pun nak posing..bha jangan kasi nampak harga tu..

2 comments:

  1. owh UMS-KAL..:) tmpt my sis blaja dlu:) cantikkan walaupon kena pnjat bukit..heee:)

    ReplyDelete

hugs

kerana dirimu cukup sempurna buatku : i Love u so much!